Hysteria…

Όλα ξεκίνησαν δύο εβδομάδες πριν…Ήξερα ότι ήταν μοναδική ευκαιρία αλλά δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να βρω χρόνο να πάω.. Κι όμως.. Πέμπτη μεσημέρι, με φουλαρισμένο το 40λιτρο ντεπόζιτο του Micra ξεκίνησα για το Terravibe. Στάση στην κλασική πλέον «Πηγή των μουσών» για φαί και τσίπουρα (ο οδηγός, η υποφαινόμενη, ούτε έβρεξε τα χείλη της) και μετά από ένα δίωρο στην εθνική, δεύτερη στάση για καφέ στα Καμμένα Βούρλα.
8 παρά κάτι είμασταν στη Μαλακάσα. Κόσμος πολύς (κάτι διάβασα για 15.000, περιμένω επιβεβαίωση), ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και από τις 8:45 μέχρι τις 10:20, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα!!! Παίξανε μια full extra playlist (ακόμα και το «Feeling good» από το «Origin of Symmetry») με τον Matthew Bellamy στο πιάνο (με διαφανές σκέπασμα στο οποίο αναβόσβηναν φωτάκια ανάλογα με τα πλήκτρα που πατούσε!!!) να αποδεικνύει ότι κατέχει την κλασσική παιδεία, τρομερή ενέργεια και δέσιμο μεταξύ τους, απίθανα εφέ στα videowalls και ένας κόσμος που παραληρούσε… Έφυγα με ένα αίσθημα πληρότητας και ένα χαμόγελο ευτυχίας, κάτι που έχει καιρό να μου συμβεί μετά από συναυλία. Τέλειοι!!!

P.S. Clues της βραδιάς: Οι «εφετζίδικες» κιθάρες του Matthew (μια κόκκινη βουτηγμένη στη χρυσόσκονη και μια με επιφάνεια-καθρέφτη) και η λαχανί παντελόνα του Dominic που έκανε «κρα» μέσα στη μαυρίλα.. 😀

~ από nemesis στο 6 Οκτωβρίου, 2007.

Σχολιάστε

 
Me write pretty one day

/they say you used to be so kind, i never knew you had such a dirty mind//

Μεσα στη Νυχτα

Όταν η ματαιοδοξία συνάντησε την αυτοψυχανάλυση

the in/tv/duals - Season 3

last night the TV saved my life

INDIBLOG

αρχή ινδίκτου

Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

κατά του Ολοκληρωτισμού, απ' όπου κι αν προέρχεται

ΠΑΡΑΦΩΝΙΑΔΕΣ . . .

Προτιμώ μια αλήθεια που ακούγεται σαν ψέμα από ένα ψέμα που ακούγεται αληθινό...